Go to Top

Billig låsesmed

Billig låsesmed

Har du brug for en billig låsesmed?

Protect Låse er en både billig, hurtig og effektiv låsesmed, som tilbyder låseservice i hele Storkøbenhavn.

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Ring nu på tlf: 91 91 91 91

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer. Altid faste lave priser til både private og erhverv. Med en billig låsesmed som Protect Låse behøver det ikke at koste alverden at låse sig selv ude.billig låsesmed

Billig låsesmed som kan konkurrere med markedets laveste priser

Det er så ærgerligt at låse sig selv ude eller tabe sin nøgle. Ikke alene er det forbundet med frustrationer og besværlighed, det medfører også en udgift, man sagtens kunne have været foruden. Det har vi i Protect låse stor forståelse for, og vi bestræber os på at være en billig låsesmed, som kan konkurrere med markedets laveste priser.

Vi har begrænset vores egne omkostninger ved ikke at have en fysisk butik, og disse besparelser har vi kanaliseret over på vores priser, så vi nu kan tilbyde akut låseservice for under 500 kroner i dagtimerne. Du finder næppe en mere billig låsesmed i Storkøbenhavn.

Ud over vores døgnservice tilbyder vi også udskiftning og installering af låse og cylindre. Vi har stor erfaring fra branchen og kender til stort set alle typer af låse, gamle som nye. Du kan få et gratis uforpligtende sikkerhedstjek, hvor vi kigger dine låse igennem og giver dig en vurdering på sikkerheden i dit hjem eller virksomhed, så du ved, om der er låse, som skal opgraderes til nyere systemer for at forbedre sikkerheden.

Ved at udskifte sine låse til nyere systemer kan man nedbringe risikoen for indbrud markant. Har du brug for en billig låsesmed så kontakt Protect Låse.

Få gratis sikkerhedstjek af billig certificeret låsesmed

Protect Låse tilbyder et gratis uforpligtende sikkerhedstjek, hvor vi vurderer den generelle sikkerhed af de låse, der findes i hjemmet eller virksomheden. Hos os får du en billig låsesmed service men kvaliteten fejler intet. Vi er certificeret låsesmed og godkendt af forsikringsselskaberne (skafor).

Bestil et gratis sikkerhedstjek

For eksempel bør ældre låse, der kan åbnes med de såkaldte bankenøgler altid udskiftes. Bankenøglen er et redskab, som benyttes af indbrudstyve til at låse døre op. Ulempen ved denne type indbrud er, at bankenøglen ikke skader låsen, og det derfor kan være vanskelligt at finde beviser for indbruddet, når det skal anmeldes til forsikringen.

Bestil en låsesmed i dag – Ring til os på Tlf: 91 91 91 91

Er du i tvivl om, hvorvidt dine låse er sikre nok, så bestil et gratis sikkerhedstjek hos Protect Låse. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du blot er på udkig efter en låsesmed til andre opgaver eller skal bruge akut hjælp.

Kontakt os på tlf. 91 91 91 91 eller mail: sn@protectlaase.dk.