Go to Top

Låse

Hvilken Lås skal du vælge?

Din låsesmed har flere løsninger

Ekstra låse anbefales til private og er ofte et krav til virksomheder. På denne side ser du et lille udvalg af vores brede sortiment af bl.a. Ruko og Medeco låse. Protect Låse servicerer både den private og store virksomheder, se bl.a. vores referenceliste.

Der er både indstukkede låse der monteres med cylinder på begge sider, kasselåse der monteres indvendigt og låse til skydedøre og terassedøre. Protect Låse kan hjælpe dig med at vælge lås! Hvis ikke dit behov kan opfyldes af udvalget herunder tager vi gerne en snak omkring dit behov. Find kontaktoplysninger her.

Vi har låse til hoveddøre, låse til bagdøre og låse til skyde døre og teressedøre.

Ruko 8788
En indstukket lås til døre over 40 mm i tykkelse. Kan monteres med cylinder på begge sider. Leveret & monteret: kr. 2.000,- incl moms.

Ruko 1622
En kasselås, som monteres på indvendig side af døren, til døre under 40 mm i tykkelse. Leveret & monteret: kr. 1.800,- incl moms.

Ruko 1622

Ruko 1601
Smæklås med automatisk afspærring. Vendbar falle. Fallen sættes i berostilling ved at blive trykket ind i låsen. Vridergrebet sættes ud af funktion, når låsen er låst eller i berostilling, ved at dreje nøglen 1/2 omgang modsat åbningsretningen. Leveret & monteret: kr. 1.800,- incl moms

Ruko 1601

Ruko 9787
En svingriglelås, som bruges til skydedøre. Monteres med cylinder på indvendig side. Leveret & monteret: kr. 2.000,- incl moms.

Ruko 9787

Teressedørlås
Bruges til indvendig aflåsning af terrassedøren.
Leveret & monteret: kr. 1.450,- incl moms.

teressedoerlaas

Elektronisk terrassedørlås
Bruges til indvendig aflåsning af terrassedøren.

Leveret & monteret: kr. 1.450,- incl moms.