Go to Top

Låsesmed Hellerup

Låsesmed Hellerup

Når døren driller, og du mangler en låsesmed i Hellerup, er Protect Låse lige i nærheden. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning af låsesmed i Hellerup:

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

låsesmed hellerup

Protect Låse er en erfaren og alsidig låsesmed med hele Storkøbenhavn som arbejdsområde. Skal du bruge en låsesmed i Hellerup, er vi derfor et oplagt valg. Vi har omfattende erfaring med alle de gængse låsetyper. Er din dør gået i baglås, eller har du smækket dig ude, låser vi dig altid ind uden at gøre skade på dør og lås.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Vi har høje krav til vores egne ydelser og har en klar målsætning om at levere venlig service af høj kvalitet. Dette er vores fokus hver eneste gang vi tager en opgave, uanset om det er hos privat- eller erhvervskunder.

Vi åbner også bildøre. Læs mere her.

 

Låsesmed Hellerup hele døgnet
Det er naturligvis aldrig planlagt at smække sig selv ude eller få fejl på sine låse og uheldet kan ramme på alle tider af døgnet. Derfor står vi også til konstant til rådighed, uanset hvornår du skulle få brug for os. Vi har døgnservice i hele Storkøbenhavn, og har du brug for en låsesmed i Hellerup i aften- eller nattetimerne, så taster du blot L-Å-S-E-S-M-E-D på dit nummertastatur, så får du forbindelse til et af vores servicenumre.

Er det ikke en hastesag, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os i dag på vores hovednummer 91 91 91 91 eller ved at sende en e-mail på sn@protectlaase.dk.