Go to Top

Låsesmed Hvidovre

Låsesmed Hvidovre

Søger du en effektiv og billig låsesmed i Hvidovre, så ring til Protect Låse. Vi kører i hele Storkøbenhavn til lokaltakst.

Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

Dag
 Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.låsesmed hvidovre

Protect Låse udfører alle typer låseopgaver i Hvidovre. Er døren gået i baglås, eller har du smækket bilnøglerne inde i bilen? Vi er fremme på rekordtid og løser dit problem hurtigt og effektivt.

Vi sover (næsten) aldrig, så vi tilbyder døgnservice. Du kan ringe på alle tider af døgnet og så er vi hurtigt på pletten ude hos dig.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Ud over vores akutte opgaver med at låse døre op, som af den ene eller anden grund ikke kan åbnes, tilbyder vi også gratis sikkerhedstjek af låsene i din bolig. Selv om en lås ikke er defekt, yder den ikke nødvendigvis optimal sikkerhed. Mange boliger har stadig ældre låse, som er relativt nemme at bryde op for indbrudstyve.

Hvis du har brug for en låsesmed Hvidovre til at gennemgå sikkerheden i din bolig og eventuelt udskifte gamle låse med nyere modeller, som er sikkerhedsgodkendt af forsikringsselskaberne, så har vi et stående tilbud på denne service. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg til en snak om opdatering af sikkerheden i dit hjem eller på din virksomhedsadresse.

Læs mere om gratis sikkerhedstjek

Hos Protect Låse behøver det ikke at koste en bondegård at få låst døren op. Vi yder låseservice i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn til samme lave takster. Vi er Skafor godkendt og har låseserviceaftale med Ruko.

Kontakt os i dag på tlf. 91 91 91 91 eller vores akutnummer, som nemt findes ved at taste L-Å-S-E-S-M-E-D på din telefons nummertastatur.