Go to Top

Låsesmed København

Låsesmed i København

Protect Låse er certificeret låsesmed i København med aften og døgnservice

I en situation, hvor du finder dig selv i behov af låseassistance, hvad enten det er for at åbne en lås, udskifte et låsesystem, eller hvis du har mistet dine nøgler et sted i København, står Protect Låse København klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af låseservices og nødhjælpstjenester, så du kan få løst dine låseproblemer på en pålidelig og professionel måde.

Vi dækker hele København

Vi kører i hele indre by som du kan se nedenfor – ved at klikke på linkene kan du læse mere om låsesmeden i netop din bydel.

Vi kører også i udkanten af København, så hvis du bor på grænsen til København skal du være velkommen til at kontakte låsesmeden, så finder vi en løsning uden merberegning.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Københavns billigste låsesmed!

Protect Låse kører med faste priser og du får dermed ingen uventede overraskelser i form af eksempelvis kørsels-gebyr. Vi kører med en lav dagspris og skulle du have brug for en låsesmed om aftenen eller natten klarer vi også den!

Vi kører også i weekenden. Det vil sige, at lige meget hvornår du får brug for en låsesmed i København, er Protect Låse løsningen. 

Se vores priser for låseservice i København

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr.
695 kr.
995 kr.

Låsesmeden kører også til erhverv i København

Har du en større ejendom i København fører vi også ejendomsservice. Vi udskifter system låse og nøgler både til din kælder, hoveddør og lejligheder. Skulle I have cykelskure eller nogle sikkerhedsforanstaltninger i form af pengeskabe kan vi også udskifte, oplukke eller reparere dem.

Vi kan hjælpe dig med

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe
  • Ejendomsservice

Hvis du ønsker at se hvilke andre virksomheder vi har hjulpet, kan du følge linket nedenfor. Her har vi samlet alle vores referencer.

Referencer erhvervskunder

Vi har også referencer fra private!

Vi ønsker at have så meget gennemsigtighed som muligt og derfor opfordrer vi altid til at I anmelder jeres oplevelse af Protect Låse. Herunder har vi samlet et uddrag af de anmeldelser vores kunder hidtil har givet os. Vi har indtil nu fået 5 ud af 5 stjerner!

Hvis du ønsker at foretage en skriftlig henvendelse kan du finde vores kontaktform her.

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.


Protect Låse anmeldelser

Tak fordi du dukkede op

Jeg vil først takke for at du var den ENESTE af de 7 låsesmede jeg kontaktede som faktisk gad dukke op på min adresse og besigtige opgaven. Jeg har dog valgt at benytte mig af en jeg kender, da han kunne lave en fin pris på 3000 kr og jeg… Læs hele anmeldelsen “Tak fordi du dukkede op”

Andreas Bo Rene Jensen

Vil til enhver tid anbefale dem

Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse moterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale… Læs hele anmeldelsen “Vil til enhver tid anbefale dem”

Lars Præstgaard

Fire nye låsekasser

Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring… Læs hele anmeldelsen “Fire nye låsekasser”

Martin Strandbygaard

Ny lås efter indbrud

Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og… Læs hele anmeldelsen “Ny lås efter indbrud”

Mette West

Super hurtig service

Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og… Læs hele anmeldelsen “Super hurtig service”

Helle Munkø