Go to Top

Låsesmed København

Låsesmed i København

Protect Låse er certificeret låsesmed i København med aften og døgnservice

Står du i en situation hvor du skal have åbnet en lås, skiftet et låsesystem eller har smidt dine nøgler væk i København, kan du kontakte låsesmeden Protect Låse København.

Vi dækker hele København

Vi kører i hele indre by som du kan se nedenfor – ved at klikke på linkene kan du læse mere om netop låsesmeden i netop din bydel

Vi kører også i udkanten af København, så hvis du bor på grænsen til København skal du være velkommen til at kontakte låsesmeden, så finder vi en løsning uden merberegning.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Københavns billigste låsesmed!

Protect Låse kører med faste priser og du får dermed ingen uventede overraskelser i form af eksempelvis. kørsels-gebyr. Vi kører med en lav dagspris og skulle du have brug for en låsesmed om aftenen eller natten klarer vi også den!

Vi kører også i weekenden. Det vil sige, at ligemeget hvornår du skulle have brug for en låsesmed i København, er Protect Låse løsningen. 

Se vores priser for låseservice i København

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Låsesmeden kører også til erhverv i København

Har du en større ejendom i København fører vi også ejendomsservice. Vi udskifter system låse og nøgler både til din kælder, hoveddør og lejligheder. Skulle I have cykelskure eller nogle sikkerhedsforanstaltninger i form af pengeskabe kan vi også udskifte, oplukke eller reparere dem.

Vi kan hjælpe dig med

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe
  • Ejendomsservice

Hvis du ønsker at se hvilke andre virksomheder vi har hjulpet kan du følge linket nedenfor. Her har vi samlet alle vores referencer.

Referencer erhvervskunder

Vi har også referencer fra private!

Vi ønsker at have så meget gennemsigtighed som muligt og derfor opfordre vi altid til at I anmelder jeres oplevelse af Protect Låse. Herunder har vi samlet et uddrag af de anmeldelser vores kunder hidtil har givet os. Vi har indtil nu fået 5 ud af 5 stjerne!

Martin Strandbygaard
Martin Strandbygaard
08:34 18 Jul 14
Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring hvornår arbejdet skulle udføres. De overholdt alle aftaler (de var forbi 3 gange) og kom præcist til de aftalte tidspunkter. Der var en enkelt ting jeg gerne ville have forbedret lidt, og det gjorde de på stedet uden at stille spørgsmål. Jeg accepterede, at få leveret låsene med cylindre i Medeco systemet frem for Ruko. Til gengæld kunne de løse opgaven bedre og billigere end alle andre jeg havde kontakt med. Jeg brugte en del tid på at undersøge Medeco systemet inden jeg accepterede, og Medeco er USA's svar på Ruko. Derudover leverede de en variant af Medeco systemet, der er mere sikker end det Ruko system jeg ellers havde fået tilbud på. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med det udførte arbejde, selv om det i Danmark kan virke lidt *mærkeligt* få monteret andet end Ruko som vi jo alle er opvokset med.
Mette West
Mette West
07:08 17 Jul 14
Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og får derfor mine varmeste anbefalinger.
Helle Munkø
Helle Munkø
12:42 04 Jul 14
Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!
L Pr
L Pr
16:49 28 Jul 14
Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse monterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem. Lars Præstgaard
Henrik von Bech
Henrik von Bech
11:54 09 Sep 14
Super gode folk - hurtige og billige, kvalitet !!!
Se alle anmeldelser

Hvis du ønsker at foretage en skriftlig henvendelser kan du finde vores kontaktform her.

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.