Go to Top

Låsesmed Nørrebro

Låsesmed Nørrebro

Få dine låse efterset af en erfaren låsesmed på Nørrebro og gør dit hjem mere sikker mod indbrud. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed nørrebro

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Alt i lokal låseservice på Nørrebro og omegn

Vi er autoriseret og er altid i nærheden af dig på Nørrebro – især når det gælder! Vi hjælper med følgende låseservice:

  • Biloplukning på få minutter uden at skade din bil
  • Oplukning af fx. lejlighed, opgang eller port
  • Reperation og udskiftning af eksisterende låse
  • Nye låse og nøgler – kvalitetsprodukter fra Medeco

Kontakt os på tlf. 91 91 91 91 eller skriv på 91@91.dk – Vi står klar dag og nat.

 

Alt indenfor låseservice på Nørrebro

Vi tager os af mange opgaver på Nørrebro, når det kommer til låseteknik. Vi udfører traditionelt låsesmedearbejde – vi laver nøgler, udskifter og efterser låse, samt tilbyder den bedste rådgivning for valg af låsesystemer og nøgler.

Vi er eksperter indenfor området og med vores mange års erfaring inden for faget, gør det os i stand til at yde en professionel service der lever op til dine forventerninger. 

For at sikre at du får den bedste hjælp, tilbyder vi et gratis sikringstjek – vi tilbyder dette til både private og erhverv samt boligselskaber. Her vil vi komme med råd og forslag til, hvordan I bliver sikret bedst og mest hensigtsmæssigt.

 

Pas på indbrudstyvene

På trods af omfattende renoveringer af boligerne på Nørrebro er der stadig mange ejendomme, som stadig har ældre låse. Låsene virker stadig, men ikke alle er bevidste om, hvor nemt det er for indbrudstyve at åbne disse ældre låse. Du kan nemlig risikere at stå med hele regningen for indbruddet selv. Måske var det en idé at få lavet et sikkerhedstjek af en certificeret låsesmed på Nørrebro?

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Hvis du har hoveddørsnøgler, som ligner den på billedet, er der god sandsynlighed for, at din dør kan åbnes med den såkaldte ”bankenøgle”, som har været et yndet værktøj hos indbrudstyve i en årrække.

Den store ulempe ved låse, der er sårbare over for bankenøgler er, at døren kan åbnes ubesværet og uden synlige tegn på indbrud. Det skaber åbenlyse problemer i forhold til forsikringsanmeldelse af indbrud, og du risikerer i disse tilfælde ikke at få godkendt din anmeldelse.

 

Få et gratis sikkerhedstjek

Med en simpel udskiftning af enkelte eller flere cylindre undgår du disse risici. Protect Låse tilbyder gratis sikkerhedstjek af låsene i dit hjem. Vi kommer til en uforpligtende snak på din adresse. Her kan vi vurdere låsenes beskaffenhed og om enkelte cylindre bør skiftes til nyere modeller.

Læs mere om sikkerhedstjek
Kontakt os i dag på tlf. 91 91 91 91 eller mail: sn@protectlaase.dk, hvis du skal bruge en låsesmed Nørrebro akut eller vil have et gratis tjek af dine låse.

Protect Låse anmeldelser

Tak fordi du dukkede op

Jeg vil først takke for at du var den ENESTE af de 7 låsesmede jeg kontaktede som faktisk gad dukke op på min adresse og besigtige opgaven. Jeg har dog valgt at benytte mig af en jeg kender, da han kunne lave en fin pris på 3000 kr og jeg… Læs hele anmeldelsen “Tak fordi du dukkede op”

Andreas Bo Rene Jensen

Vil til enhver tid anbefale dem

Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse moterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale… Læs hele anmeldelsen “Vil til enhver tid anbefale dem”

Lars Præstgaard

Fire nye låsekasser

Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring… Læs hele anmeldelsen “Fire nye låsekasser”

Martin Strandbygaard

Ny lås efter indbrud

Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og… Læs hele anmeldelsen “Ny lås efter indbrud”

Mette West

Super hurtig service

Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og… Læs hele anmeldelsen “Super hurtig service”

Helle Munkø