Go to Top

Låsesmed Østerbro

Låsesmed Østerbro

Når du skal bruge en hurtig og effektiv låsesmed på Østerbro er Protect Låse altid lige i nærheden. Vi tilbyder også oplukning af biler Tlf: 91 91 91 91.

låsesmed østerbro

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Hvem har ikke prøvet at stå i den frustrerende situation, hvor man er gået ud ad døren, men har glemt sine nøgler inden for døren? Eller måske har du prøvet at tabe dine nøgler, fået dem stjålet eller på anden måde mistet adgangen til dit hjem.

I disse situationer er der brug for hurtig hjælp. Du vil selvfølgelig gerne ind i dit hjem hurtigst muligt, helst uden at gøre skade på dit hjems døre og vinduer og helst uden at skulle betale en formue for det.

Skulle du få brug for en låsesmed på Østerbro, er Protect Låse et hurtigt og smart valg. Vi er godkendt af SKAFOR (Skadeforsikringsudvalget i Forsikring & Pensions sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre). Vi har således stor erfaring med både nye og gamle låsetyper, og vil kunne hjælpe dig uanset, hvilken dør, du har låst dig ude af.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude. Du kan få brug for en låsesmed Østerbro på alle tider af døgnet, og vi tilbyder derfor 24/7 låsesmeds-service på Østerbro, så du kan få en hjælpende hånd, uanset hvornår du får brug for det.

Læs også: Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag
Find din låsesmed på Østerbro ved at taste ”L-A-S-E-S-M-E-D” på dit tastatur. Sådan kommer du nemt i forbindelse med et af vores servicenumre dag, aften eller nat.

Værdiskabe

Har du værdier du gerne vil sikre i et værdiskab? Så læs mere om vores forskellige aflåsningsskabe og værdiskabe her.