Go to Top

Låsesmed Østerbro

Låsesmed Østerbro

Når du skal bruge en hurtig og effektiv låsesmed på Østerbro er Protect Låse altid lige i nærheden. Vi tilbyder også oplukning af biler Tlf: 91 91 91 91.

låsesmed østerbro

Priser for oplukning i Østerbro:

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Alt i lokal låseservice på Østerbro og omegn

Vi er autoriseret og er altid i nærheden af dig på Østerbro – især når det gælder! Vi hjælper med følgende låseservice:

  • Biloplukning på få minutter uden at skade din bil
  • Oplukning af fx. lejlighed, opgang eller port
  • Reperation og udskiftning af eksisterende låse
  • Nye låse og nøgler – kvalitetsprodukter fra Medeco

Kontakt os på tlf. 91 91 91 91 eller skriv på 91@91.dk – Vi står klar dag og nat.

 

Vi kender følelsen

Hvem har ikke prøvet at stå i den frustrerende situation, hvor man er gået ud ad døren, men har glemt sine nøgler inden for døren? Eller måske har du prøvet at tabe dine nøgler, fået dem stjålet eller på anden måde mistet adgangen til dit hjem.

I disse situationer er der brug for hurtig hjælp. Du vil selvfølgelig gerne ind i dit hjem hurtigst muligt, helst uden at gøre skade på dit hjems døre og vinduer og helst uden at skulle betale en formue for det.

Skulle du få brug for en låsesmed på Østerbro, er Protect Låse et hurtigt og smart valg. Vi er godkendt af SKAFOR (Skadeforsikringsudvalget i Forsikring & Pensions sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre). Vi har således stor erfaring med både nye og gamle låsetyper, og vil kunne hjælpe dig uanset, hvilken dør, du har låst dig ude af.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude. Du kan få brug for en låsesmed Østerbro på alle tider af døgnet, og vi tilbyder derfor 24/7 låsesmeds-service på Østerbro, så du kan få en hjælpende hånd, uanset hvornår du får brug for det.

 

Mangler du en låsesmed i Østerbro så brug Protect Låses effektive døgnservice

Skal du bruge en låsesmed i Østerbro, er hjælpen heldigvis aldrig langt væk. Protect Låse tilbyder professionel låseservice i hele Storkøbenhavn til markedets laveste priser. Vi har døgnservice, som er åben 24 timer i døgnet på alle årets dage, så uanset hvornår uheldet sker, kan du få hjælp med ganske kort varsel.

Så hvis du søger en erfaren låsesmed i og omkring Østerbro, så tilbyder vi hos Protect Låse professionel låseservice. Vi bruger naturligvis kun produkter i hvis kvalitet vi kan stå inde for, og som lever op til de strenge krav og sikkerhed samt kvalitet. 

Uanset om du har en privat bolig, erhvervsvirksomhed, en offentlig institution eller en boligforretning, så kan vi tilbyde professionel låseservice og en sikringsløsning der passer til dine behov, store som små. 

 

Læs også: Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag
Find din låsesmed på Østerbro ved at taste ”L-A-S-E-S-M-E-D” på dit tastatur. Sådan kommer du nemt i forbindelse med et af vores servicenumre dag, aften eller nat.

 

Vi dækker hele København

Vi kører i hele indre by som du kan se nedenfor – ved at klikke på linkene kan du læse mere om netop låsesmeden i netop din bydel

Vi kører også i udkanten af København, så hvis du bor på grænsen til København skal du være velkommen til at kontakte låsesmeden, så finder vi en løsning uden merberegning.

 

Værdiskabe

Har du værdier du gerne vil sikre i et værdiskab? Så læs mere om vores forskellige aflåsningsskabe og værdiskabe her.