Go to Top

Låsesmed Vesterbro

Låsesmed Vesterbro

Har du brug for en låsesmed Vesterbro? Protect Låse tilbyder hurtig, billig og effektiv låseservice i hele Storkøbenhavn.

Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed vesterbro

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Vi står klar døgnet rundt

Protect Låse udfører alle typer låseopgaver i Vesterbro og omegn. Er døren gået i baglås, eller har du smækket bilnøglerne inde i bilen? Vi er fremme på rekordtid og løser dit problem hurtigt og effektivt.

Vi sover (næsten) aldrig, så vi tilbyder døgnservice. Du kan ringe på alle tider af døgnet og så er vi hurtigt på pletten ude hos dig.

Ud over vores akutte opgaver med at låse døre op, som af den ene eller anden grund ikke kan åbnes, tilbyder vi også gratis sikkerhedstjek af låsene i din bolig. Selv om en lås ikke er defekt, yder den ikke nødvendigvis optimal sikkerhed. Mange boliger har stadig ældre låse, som er relativt nemme at bryde op for indbrudstyve.

Hvis du har brug for en låsesmed i Vesterbro området til at gennemgå sikkerheden i din bolig og eventuelt udskifte gamle låse med nyere modeller, som er sikkerhedsgodkendt af forsikringsselskaberne, så har vi et stående tilbud på denne service. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg til en snak om opdatering af sikkerheden i dit hjem eller på din virksomheds-adresse.

 

Pas på tyvene – lad os hjælpe dig

Har du en lås af ældre dato, er du mere sårbar over for indbrud, og i værste fald kan du komme til at hænge på alle omkostningerne. Ældre låse kan nemlig nemt og hurtigt åbnes med en såkaldt ”bankenøgle”.

Bankenøglen har været hyppigt omtalt i medierne, ikke mindst på grund af nøglens evne til at åbne ældre låsetyper uden at efterlade tegn på indbrud. Det betyder, at du kan få problemer med at overbevise dit forsikringsselskab om, at der har fundet et indbrud sted, og du kan i værste fald ende med ikke at få dækning for dine skade eller mistede genstande.

 

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Få udført sikkerhedstjek af dine låse af låsesmed på Vesterbro

Er du i tvivl om, hvorvidt din lås opfylder forsikringsselskabernes krav, kan du med fordel få en låsesmed på Vesterbro til at foretage et sikkerheds-tjek af dine låse. Protect Låse tilbyder gratis og uforpligtende at vurdere låsene på din adresse, og vi har altid et godt tilbud på udskiftning af ældre låse til forsikringsgodkendte modeller.

Læs mere om muligheden for at få et sikkerhedstjek, priser på godkendte låse m.v.

 

Ring til Protect Låse i dag på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed på Vesterbro

Vi tilbyder låseservice i hele Storkøbenhavn, og har du akut brug for en låsesmed Vesterbro, kan du trygt og roligt kontakte os. Vi er hurtigt fremme på adressen, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet, du har brug for os. Kontakt vores døgnservice nemt ved at indtaste L-Å-S-E-S-M-E-D på nummertastaturet på din telefon.