Go to Top

Låsesmed Lyngby

Låsesmed Lyngby

Tilkald en låsesmed i Lyngby, når døren driller eller nøglen er blevet væk. Vi er på pletten med det samme og koster ikke en bondegård. Tlf: 91 91 91 91

 

Priser for oplukning:

låsesmed lyngby

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Lad ikke en defekt lås eller en mistet nøgle stå i vejen for, at du får adgang til dit hjem. En professionel låsesmed vil være i stand til at åbne din dør uden at skade dør eller lås. Hos Protect Låse har vi stor brancheerfaring og er vant til at arbejde hurtigt og med respekt for at dine døre og låse skal være intakte efter vores besøg. Så skal du bruge en professionel og effektiv låsesmed i Lyngby, så er Protect Låse et oplagt valg.

Døgnservice i Lyngby

Vi står til rådighed hele døgnet, hvis du skulle få brug for en låsesmed Lyngby uden for normal kontortid. Vores døgnservice er åben 24 timer i døgnet alle dage, og du finder den nemt ved at taste: L-A-S-E-S-M-E-D i nummertastaturet.

 

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Billig Låsesmed i Lyngby

De omkostninger vi sparer ved ikke at have en fysisk butik, omsætter vi til billige priser til vores kunder. Vi tilbyder akut service fra 594 kroner. Vi kører i hele Storkøbenhavn, og vi servicerer både private kunder og erhverv.

Hvis du har brug for en erfaren og professionel låsesmed i Lyngby til enten akut oplåsning af en dør, sikkerhedstjek af dine låse, udskiftning af cylindre eller andet, så tag trygt kontakt til Protect Låse i dag på tlf. 91 91 91 91 eller ved at sende en mail på: sn@protectlasase.dk.

Læs mere om vores låseservice her