Go to Top

Låsesmed Nørrebro

Låsesmed Nørrebro

Få dine låse efterset af en erfaren låsesmed på Nørrebro og gør dit hjem mere sikker mod indbrud. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed nørrebro

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

På trods af omfattende renoveringer af boligerne på Nørrebro er der stadig mange ejendomme, som stadig har ældre låse. Låsene virker stadig, men ikke alle er bevidste om, hvor nemt det er for indbrudstyve at åbne disse ældre låse. Du kan nemlig risikere at stå med hele regningen for indbruddet selv. Måske var det en idé at få lavet et sikkerhedstjek af en certificeret låsesmed på Nørrebro?

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Hvis du har hoveddørsnøgler, som ligner den på billedet, er der god sandsynlighed for, at din dør kan åbnes med den såkaldte ”bankenøgle”, som har været et yndet værktøj hos indbrudstyve i en årrække.

Den store ulempe ved låse, der er sårbare over for bankenøgler er, at døren kan åbnes ubesværet og uden synlige tegn på indbrud. Det skaber åbenlyse problemer i forhold til forsikringsanmeldelse af indbrud, og du risikerer i disse tilfælde ikke at få godkendt din anmeldelse.

Med en simpel udskiftning af enkelte eller flere cylindre undgår du disse risici. Protect Låse tilbyder gratis sikkerhedstjek af låsene i dit hjem. Vi kommer til en uforpligtende snak på din adresse, hvor vi kan vurdere låsenes beskaffenhed og om enkelte cylindre bør skiftes til nyere modeller.

Læs mere om sikkerhedstjek
Kontakt os i dag på tlf. 91 91 91 91 eller mail: sn@protectlaase.dk, hvis du skal bruge en låsesmed Nørrebro akut eller vil have et gratis tjek af dine låse.