Go to Top

Låsesmed Nordsjælland

Låsesmed Nordsjælland

Certificeret låsesmed i Nordsjælland. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed nordsjælland

Dag
Aften/Weekend
Nat
695 kr
795 kr
1195 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Protect Låse er jeres lokale certificerede låsesmed og dækker hele Nordsjælland. Vi løser opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og det offentlige i Nordsjælland.

Kontakt Låsesmeden på telefon 91 91 91 91 eller på mail sn@protectlaase.dk.

Hvorfor vælge Protect Låse som jeres låsesmed?

  • Billige priser dag og nat
  • Døgnvagt – ring på telefon 91 91 91 91
  • Vi dækker hele Nordsjælland
  • Forsikringsgodkendt af Skafor
  • Låseserviceaftale med Ruko
  • Medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF)
  • Hurtig udrykning

Låsesmed som dækker hele Nordsjælland

Som låsesmed dækker vi hele Nordsjælland. Vi har hjemme i Herlev og dækker alle byer i Nordsjælland. Vi er altid klar til at rykke hurtigt ud, når I har brug for en låsesmed.

Låsesmed til sikring af bygninger i Nordsjælland

Som låsesmed tilbyder vi mekanisk og elektronisk sikring af bygninger og ejendomme. Vi har hjulpet mange private hjem, butikker, børnehaver m.fl. med tyverisikring og andre låseopgaver.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Få gratis sikkerhedstjek af certificeret låsesmed – vi dækker hele Nordsjælland

Vi er en certificeret låsesmed som arbejder i hele Nordsjælland. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne (SKAFOR). Vi har stor erfaring med alle typer låsesystemer – gamle såvel som nye. Ud over den akutte låsesmed service, så tilbyder vi et gratis uforpligtende sikkerhedstjek alle steder i Nordsjælland. Her vurderer vi den generelle sikkerhed af de låse, der findes i hjemmet eller virksomheden.

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe, hvis I allerede har haft indbrud og skal have sikret ejendommen.

Ring til Protect Låse i dag på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed i Nordsjælland

Kontakt os på telefon 91 91 91 91, og vi hjælper dig videre.

Er du låst ude af din bil? Så hjælper vi også med biloplukning


Protect Låse anmeldelser

Tak fordi du dukkede op

Jeg vil først takke for at du var den ENESTE af de 7 låsesmede jeg kontaktede som faktisk gad dukke op på min adresse og besigtige opgaven. Jeg har dog valgt at benytte mig af en jeg kender, da han kunne lave en fin pris på 3000 kr og jeg… Læs hele anmeldelsen “Tak fordi du dukkede op”

Andreas Bo Rene Jensen

Vil til enhver tid anbefale dem

Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse moterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem!

Lars Præstgaard

Fire nye låsekasser

Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring… Læs hele anmeldelsen “Fire nye låsekasser”

Martin Strandbygaard

Ny lås efter indbrud

Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og… Læs hele anmeldelsen “Ny lås efter indbrud”

Mette West

Super hurtig service

Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!

Helle Munkø