Go to Top

Låsesmed Birkerød

Låsesmed Birkerød

Låsesmed Birkerød – god og billig låsesmed i Birkerød. Ring på Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed birkerød

Dag
Aften/Weekend
Nat
695 kr
795 kr
1195 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer. Vores priser er i bund og vi kører i døgndrift uden kørselstillæg. Faste lave priser til både private og erhverv. Du kan regne med os – der opstår ikke irriterende tillæg.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Få gratis sikkerhedstjek af certificeret låsesmed i Birkerød

Vi er en certificeret låsesmed som arbejder i Birkerød og omegn. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne (skafor). Vi har stor erfaring med låsesystemer af både gammel og ny dato. Ud over den akutte låsesmed service med at låse døre til bil eller hjem op, tilbyder vi et gratis uforpligtende sikkerhedstjek i Birkerød, hvor vi vurderer den generelle sikkerhed af de låse, der findes i hjemmet eller virksomheden. Vi vil herefter kunne rapportere til dig, hvorvidt dine låse opfylder de mest basale sikkerhedskrav, eller om du har behov for en låsesmed til at få udskiftet en eller flere låse til moderne systemer.

Alle former for låsesmed arbejde i Birkerød

Vi sikrer døre, vinduer og carporte med mere. Forebyggelse er bedre end brandslukning. Hvis uheldet er ude kan du ringe til os døgnet rundt. Foruden almindelig god låseservice, er vi også eksperter i biloplukning. Vi er i Birkerød næsten dagligt og har tilfredse låsesmed kunder i hele byen. Er du i tvivl om vi kan hjælpe så udfyld kontaktformularen med dit spørgsmål eller ring til os.

Ring til Protect Låse på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed i Birkerød

Har du akut brug for hjælp til låsen eller har du blot smækket dig ude. Kontakt Protect Låse i dag og vi er i Birkerød på ingen tid.Ring eller mail og få besøg af Birkerøds bedste låsesmed, vi er altid klar til at yde hjælp i Birkerød til en fast fair pris.