Go to Top

Låsesmed Hellerup

Låsesmed Hellerup

Tilkald en låsesmed Hellerup når døren driller, for Protect Låse er altid lige i nærheden. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

låsesmed hellerup

Protect Låse er en erfaren og alsidig låsesmed med hele Storkøbenhavn som arbejdsområde. Skal du bruge en låsesmed i Hellerup, er vi derfor et oplagt valg. Vi har omfattende erfaring med alle de gængse låsetyper. Er din dør gået i baglås, eller har du smækket dig ude? Vi låser dig altid ind uden at gøre skade på dør og lås.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Vi har høje krav til vores egne ydelser og har en klar målsætning om at levere venlig service af høj kvalitet. Dette er vores fokus hver eneste gang vi tager en opgave, uanset om det er hos privat- eller erhvervskunder.

Vi åbner også bildøre – Læs mere her.

Vi er til rådighed hele døgnet

Det er naturligvis aldrig planlagt at smække sig selv ude eller få fejl på sine låse og uheldet kan ramme på alle tider af døgnet. Derfor står vi også til konstant til rådighed, uanset hvornår du skulle få brug for os. Vi har døgnservice i hele Storkøbenhavn, og har du brug for en låsesmed i Hellerup i aften- eller nattetimerne, så taster du blot L-Å-S-E-S-M-E-D på dit nummertastatur, så får du forbindelse til et af vores servicenumre. Se om vi dækker dit område her

Tilbud til alle i Hellerup

Få et gratis sikkerhedstjek nu vi alligevel er på adressen. Vi er en erfaren låsesmed, så vi kan sikre dit hus mod indbrud. Foruden sikring af hjemmet samt almindelige låsesmedsopgaver, så forhandler vi også markedets bedste låsesystemer. Systemerne er selvfølgelig forsikringsgodkendt.

Er det ikke en hastesag, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os i dag på vores hovednummer 91 91 91 91 eller ved at sende en e-mail på sn@protectlaase.dk.