Go to Top

Låsesmed Virum

Låsesmed Virum

Låsesmed Virum – Københavns bedste låsesmed kører i Virum Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed virum

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Protect Låse står for tillidsvækkende og god service. Vi er dagligt i Virum så vi står altid akut klar hvis uheldet skulle være ude. Vi er en kompetent låsesmed og vi løser alle opgaver lige fra biloplukning til oplukning af hoveddør og kælder.

Lad ikke en defekt lås eller en mistet nøgle stå i vejen for, at du får adgang til dit hjem. En professionel låsesmed vil være i stand til at åbne din dør uden at skade dør eller lås. Hos Protect Låse har vi stor brancheerfaring og er vant til at arbejde hurtigt og med respekt for at dine døre og låse skal være intakte efter vores besøg. Så skal du bruge en professionel og effektiv låsesmed i Virum og omegn, så er Protect Låse et oplagt valg.

Vi har mange års erfaring som låsesmed i Virum og omegn, og har derfor den nødvendige ekspertise og de rette værktøjer som du pludselig kan stå og mangle. Vi sørger for at du hurtigt og nemt kan komme videre, dag og nat, og endda til en fast lav pris – altid! Vi står klar og til rådighed hele døgnet, hvis du skulle få brug for en låsesmed i Virum – også uden for normal åbningstid.

 Tilbud til alle husstande i Virum

Få et gratis sikkerhedstjek nu vi alligevel er på adressen. Vi er en erfaren låsesmed, så vi kan sikre dit hus mod indbrud. Foruden sikring af hjemmet samt almindelige låsesmedsopgaver, så forhandler vi også markedets bedste låsesystemer. Systemerne er selvfølgelig forsikringsgodkendt.

Så bor du i Virum så tøv endelig ikke med at kontakte en god og vellidt låsesmed med mange år i bagagen.

Ring i dag på 91919191 eller skriv til os