Go to Top

Låsesmed Sjælland

Låsesmed på Sjælland

Hvis du har brug for en certificeret låsesmed på Sjælland

Står du og skal bruge en låsesmed på Sjælland skal du kontakte Protect Låse! Vi har over 15 års erfaring og dækker det en del af Sjællandsområdet. Herunder blandt andet

Intet er dog så statisk, at vi ikke dækker omkringliggende byer på Sjælland. Hvis du er i tvivl om vi kører til din by, kan du blot ringe, så finder vi sammen en løsning.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Sjællands laveste pris på låsesmed med døgnservice!

Vi kører med en fast lav takst, hvad end det er dags service, aften/weekend eller natteservice. Derudover har vi ingen gebyrer! Dvs. at kørselstillæg er medregnet i prisen og der opstår derved ikke nogen uoverensstemmelser. Den eneste faktor der kan variere er eventuelle materialer, som vi gerne giver et overslag på i telefonen!

Herunder kan du se vores priser for låseservice på Sjælland

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Låsesmed til private som erhverv på Sjælland

Vi kører også gerne til større opgaver og giver gerne et tilbud på sikkerhedstjek eller udskiftning af flere låse! Vi har samlet en liste over de services vi bl.a. laver herunder

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe

Derudover har vi givet tilbud og udført opgaver for en lang række erhvervskunder som du kan læse via dette link

Referencer erhvervskunder

Søger du flere referencer for vores låsesmed på Sjælland?

Vi praler gerne med at vi har fået 5 stjerne for vores låsesmed service – for det er vi stolte af. Du kan herunder læse hvad kunderne siger om vores forretning og deres oplevelser. Skulle du selv have lyst til at dele din oplevelse, er du mere end velkommen – vi ønsker hele tiden at forbedre os, hvis det skulle være tilfældet, at du har haft en dårlig oplevelse.

Martin Strandbygaard
Martin Strandbygaard
08:34 18 Jul 14
Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring hvornår arbejdet skulle udføres. De overholdt alle aftaler (de var forbi 3 gange) og kom præcist til de aftalte tidspunkter. Der var en enkelt ting jeg gerne ville have forbedret lidt, og det gjorde de på stedet uden at stille spørgsmål. Jeg accepterede, at få leveret låsene med cylindre i Medeco systemet frem for Ruko. Til gengæld kunne de løse opgaven bedre og billigere end alle andre jeg havde kontakt med. Jeg brugte en del tid på at undersøge Medeco systemet inden jeg accepterede, og Medeco er USA's svar på Ruko. Derudover leverede de en variant af Medeco systemet, der er mere sikker end det Ruko system jeg ellers havde fået tilbud på. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med det udførte arbejde, selv om det i Danmark kan virke lidt *mærkeligt* få monteret andet end Ruko som vi jo alle er opvokset med.
Mette West
Mette West
07:08 17 Jul 14
Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og får derfor mine varmeste anbefalinger.
Helle Munkø
Helle Munkø
12:42 04 Jul 14
Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!
L Pr
L Pr
16:49 28 Jul 14
Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse monterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem. Lars Præstgaard
Henrik von Bech
Henrik von Bech
11:54 09 Sep 14
Super gode folk - hurtige og billige, kvalitet !!!
Se alle anmeldelser

Hvis du ønsker at foretage en skriftlig henvendelser kan du finde vores kontaktform her

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.