Go to Top

Låsesmed Roskilde

Låsesmed Roskilde

Protect låse er din låsesmed i Roskilde – Vi kører på alle tider af døgnet og tilbyder på hjælp til bilen og hjemmet. Ring nu på 91919191

 

Priser for låsesmed Roskilde

låsesmed roskilde

Dag
Aften/Weekend
Nat
695 kr
795 kr
1195 kr

Er uheldet ude? Har du akut brug for låsesmed Roskilde?
– så kontakt Protect Låse! Vi ved at det ikke er sjovt at stå ude foran døren og ikke kunne komme hjem. Derfor tilbyder vi akut døgnservice og selvom vi kommer hurtigt hen til dig, så tager vi ikke penge for kørsel. 

 

Mangler du en låsesmed i Roskilde så brug Protect Låses effektive døgnservice

Skal du bruge en låsesmed i Roskilde, er hjælpen heldigvis aldrig langt væk. Protect Låse tilbyder professionel låseservice i hele København og de ude liggende byer til markedets laveste priser. Vi har døgnservice, som er åben 24 timer i døgnet på alle årets dage, så uanset hvornår uheldet sker, kan du få hjælp med ganske kort varsel.

Så hvis du søger en erfaren låsesmed i Roskilde, så tilbyder vi hos Protect Låse professionel låseservice. Vi bruger naturligvis kun produkter i hvis kvalitet vi kan stå inde for, og som lever op til de strenge krav og sikkerhed samt kvalitet. 

Uanset om du har en privat bolig, erhvervsvirksomhed, en offentlig institution eller en boligforretning, så kan vi tilbyde professionel låseservice og en sikringsløsning der passer til dine behov, store som små. 

 

Vi står klar når du har mest brug for det

Protect Låse udfører alle typer låseopgaver i Roskilde. Er døren gået i baglås, eller har du smækket bilnøglerne inde i bilen? Vi er fremme på rekordtid og løser dit problem hurtigt og effektivt.

Vi sover (næsten) aldrig, så vi tilbyder døgnservice. Du kan ringe på alle tider af døgnet og så er vi hurtigt på pletten ude hos dig.

 

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Vi tilbyder også oplukning af bil. Vi kommer hen til den lokationen hvor bilen holder og vi får dig hurtigt af sted igen! Og vi kan åbne din bil uden at låsen tager skade eller får hårdt slidtage.

Se priserne her: Biloplukning

 

Pas på indbrudstyvene – lad os sikre dig

Hvis du har brug for at gennemgå sikkerheden i din bolig og eventuelt udskifte gamle låse med nyere modeller, som er sikkerhedsgodkendt af forsikringsselskaberne, så har vi et stående tilbud på denne service. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg til en snak om opdatering af sikkerheden i dit hjem eller på din virksomhedsadresse.

Læs mere om gratis sikkerhedstjek

Hos Protect Låse behøver det ikke at koste en bondegård at få låst døren op. Vi yder låseservice i Roskilde og omegn samt resten af København til samme lave takster. Vi er Skafor godkendt og har låseserviceaftale med Ruko og medeco.

låsesmed roskilde

låsesmed roskilde