Go to Top

Låsesmed Storkøbenhavn

Låsesmed i Storkøbenhavn

Certificeret låsesmed i Storkøbenhavn med kørsel!

Med base i Skovlunde dækker Protect Låse hele Storkøbenhavn og omegn. Vi kender området godt og rykker hurtigt ud, hvis du skulle have brug for en certificeret låsesmed i Storkøbenhavn – dag, aften, nat og i weekenden. Vi kører blandt andet i byerne:

Dette er kun et udsnit af byerne i Storkøbenhavn vi udføre arbejde i – skulle din by ikke være nævnt og bor du i Storkøbenhavn eller omegn skal du være mere end velkommen til at ringe til Protect Låse alligevel.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Døgnservice og fast lav pris i Storkøbenhavn

Protect Låse holder en fast lav pris og holder dem gennemskuelige. Vi har ikke nogle uventede gebyrer som eksempelvis kørselstillæg i Storkøbenhavn – den eneste variabel er materialerne – og dem giver vi gerne et overslag på i telefonen. Herunder kan I se et skema med vores priser for låsesmed om dagen, aftenen/weekenden og natten.

Priser på låsesmed i Storkøbenhavn

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Er du privatperson eller erhverv? Vi klarer begge i Storkøbenhavn

Vi udfører både opgaver for private og erhverv. Vi har samlet en liste med eksempler på opgaver vi løser og længere nede kan I læse referencer fra private og erhverv.

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe
  • Ejendomsservice

Derudover har vi givet tilbud og udført opgaver for en lang række erhvervskunder som du kan læse via dette link

Referencer erhvervskunder

En låsesmed i Storkøbenhavn med gode referencer!

5 stjerner er noget man gerne må prale med og det gør vi. Vi har fantastiske kunder og efter anmeldelserne har de haft gode oplevelser af os. Vi har samlet et udsnit af anmeldelser herunder.

Har du en skriftlig henvendelse kan du kommer med den via nedenstående link.

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.


Protect Låse anmeldelser

Tak fordi du dukkede op

Jeg vil først takke for at du var den ENESTE af de 7 låsesmede jeg kontaktede som faktisk gad dukke op på min adresse og besigtige opgaven. Jeg har dog valgt at benytte mig af en jeg kender, da han kunne lave en fin pris på 3000 kr og jeg… Læs hele anmeldelsen “Tak fordi du dukkede op”

Andreas Bo Rene Jensen

Vil til enhver tid anbefale dem

Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse moterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale… Læs hele anmeldelsen “Vil til enhver tid anbefale dem”

Lars Præstgaard

Fire nye låsekasser

Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring… Læs hele anmeldelsen “Fire nye låsekasser”

Martin Strandbygaard

Ny lås efter indbrud

Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og… Læs hele anmeldelsen “Ny lås efter indbrud”

Mette West

Super hurtig service

Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og… Læs hele anmeldelsen “Super hurtig service”

Helle Munkø