Go to Top

Låsesmed Storkøbenhavn

Låsesmed i Storkøbenhavn

Certificeret låsesmed i Storkøbenhavn med kørsel!

Med base i Skovlunde dækker Protect Låse hele Storkøbenhavn og omegn. Vi kender området godt og rykker hurtigt ud, hvis du skulle have brug for en certificeret låsesmed i Storkøbenhavn – dag, aften, nat og i weekenden. Vi kører blandt andet i byerne:

Dette er kun et udsnit af byerne i Storkøbenhavn vi udføre arbejde i – skulle din by ikke være nævnt og bor du i Storkøbenhavn eller omegn skal du være mere end velkommen til at ringe til Protect Låse alligevel.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Døgnservice og fast lav pris i Storkøbenhavn

Protect Låse holder en fast lav pris og holder dem gennemskuelige. Vi har ikke nogle uventede gebyrer som eksempelvis kørselstillæg i Storkøbenhavn – den eneste variabel er materialerne – og dem giver vi gerne et overslag på i telefonen. Herunder kan I se et skema med vores priser for låsesmed om dagen, aftenen/weekenden og natten.

Priser på låsesmed i Storkøbenhavn

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Er du privatperson eller erhverv? Vi klarer begge i Storkøbenhavn

Vi udfører både opgaver for private og erhverv. Vi har samlet en liste med eksempler på opgaver vi løser og længere nede kan I læse referencer fra private og erhverv.

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe
  • Ejendomsservice

Derudover har vi givet tilbud og udført opgaver for en lang række erhvervskunder som du kan læse via dette link

Referencer erhvervskunder

En låsesmed i Storkøbenhavn med gode referencer!

5 stjerner er noget man gerne må prale med og det gør vi. Vi har fantastiske kunder og efter anmeldelserne har de haft gode oplevelser af os. Vi har samlet et udsnit af anmeldelser herunder.

Martin Strandbygaard
Martin Strandbygaard
08:34 18 Jul 14
Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring hvornår arbejdet skulle udføres. De overholdt alle aftaler (de var forbi 3 gange) og kom præcist til de aftalte tidspunkter. Der var en enkelt ting jeg gerne ville have forbedret lidt, og det gjorde de på stedet uden at stille spørgsmål. Jeg accepterede, at få leveret låsene med cylindre i Medeco systemet frem for Ruko. Til gengæld kunne de løse opgaven bedre og billigere end alle andre jeg havde kontakt med. Jeg brugte en del tid på at undersøge Medeco systemet inden jeg accepterede, og Medeco er USA's svar på Ruko. Derudover leverede de en variant af Medeco systemet, der er mere sikker end det Ruko system jeg ellers havde fået tilbud på. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med det udførte arbejde, selv om det i Danmark kan virke lidt *mærkeligt* få monteret andet end Ruko som vi jo alle er opvokset med.
Mette West
Mette West
07:08 17 Jul 14
Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og får derfor mine varmeste anbefalinger.
Helle Munkø
Helle Munkø
12:42 04 Jul 14
Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!
L Pr
L Pr
16:49 28 Jul 14
Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse monterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem. Lars Præstgaard
Henrik von Bech
Henrik von Bech
11:54 09 Sep 14
Super gode folk - hurtige og billige, kvalitet !!!
Se alle anmeldelser

Har du en skriftlig henvendelse kan du kommer med den via nedenstående link.

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.