Go to Top

Låsesmed Gentofte

Låsesmed Gentofte

Problemer med låsen eller låst dig selv inde? Kontakt en god låsesmed i Gentofte. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed gentofte

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Låsesmed med faste lave priser

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer. Vi har faste lave priser til både private og erhverv. Protect Låse er en billig og effektiv låsesmed, som du kan regne med. Vi kører dagligt i Gentofte og kommer akut, såfremt du står med håret i postkassen. Vi forhandler samtidig nogen af markedets bedste låsesystemer.

Vi udfører alle opgaver indenfor vort fag, lige fra biloplukning til hoveddør, vindue, kælder eller garage – kort sagt alle former for låsesmed arbejde i Gentofte. Vi har mere end 20 års erfaring og vi ved, hvilken låsesmed service du har behov for. Vi er en låsesmed med omtanke og netop derfor tilbyder vi alle husstande i Gentofte et gratis sikkerhedstjek.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Få gratis sikkerhedstjek af certificeret låsesmed

Vi er en certificeret låsesmed som arbejder i Gentofte og omegn. Vi er godkendt af forsikringsselskaberne. Vi har stor erfaring med alle former for både nye og gamle låsesystemer. Ud over den akutte låsesmed service, så tilbyder vi et gratis uforpligtende sikkerhedstjek i Gentofte, hvor vi vurderer den generelle sikkerhed af de låse, der findes i dit hjem eller virksomhed. Vi vil herefter kunne oplyse dig, hvorvidt dine låse opfylder de mest basale sikkerhedskrav, eller om du har behov for en låsesmed til at få udskiftet en eller flere låse til moderne systemer i din ejendom i Gentofte.

Ring til Protect Låse i dag på Tlf: 91 91 91 91

Kontakt Protect Låse i dag og få akut hjælp hvis du bor i Gentofte og har behov for en låsesmed. Vi har markedets bedste priser og tager intet i kørselstillæg.
Tillid er alfa og omega for os.

Vil du opbevare dine værdigenstande sikkert i et værdiskab? Læs mere om vores sortiment af aflåsnings-skabe.