Go to Top

Låsesmed Gladsaxe

Låsesmed Gladsaxe

Hvis din dør ikke vil gå op, og du får brug for en effektiv låsesmed i Gladsaxe, så giv Protect Låse et kald. Vi tilbyder effektiv og hurtig låseservice i hele Storkøbenhavn. Ring i dag på Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed gladsaxe

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Alle kan komme til at glemme sine nøgler og låse sig selv ude. Det er naturligvis aldrig sjovt at være forhindret i at få adgang til sit eget hjem, og i den uheldige situation vil hurtig hjælp være at foretrække. Når du får brug for en hurtig låsesmed Gladsaxe, er Protect Låse lige i nærheden.

Vi har firmaadresse i Herlev og er således mindre end 5 kilometer fra Gladsaxe. Vi har mange kunder og er vant til at køre i området omkring Herlev, Ballerup, Gladsaxe og Søborg og kender området som vores egen bukselomme. Vi reagerer hurtigt på alle kundehenvendelser, da vi er meget bevidst om, at tiden fra du opdager problemet til hjælpen er fremme, kan føles meget lang.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Du kan naturligvis få brug for en låsesmed i Gladsaxe efter mørkets frembrud og uden for normale kontortider. Protect Låse tilbyder døgnservice i hele Storkøbenhavn, og du kan således få hjælp, uanset hvornår uheldet er ude.

Læs mere om vores døgnservice
Du kan nemt få fat i vores døgnservice, og du er altid velkommen til at ringe, også om aftenen og hele natten. Du finder os ved blot at taste ”L-Å-S-E-S-M-E-D” på din telefons nummertastatur, så kommer du direkte igennem til et af vores servicenumre, hvor du kan forklare dit problem og bestille hurtig hjælp.