Go to Top

Låsesmed Vestegnen

Låsesmed på Vestegnen

Søger du en certificeret låsesmed på Vestegnen?

Protect Låse er en erfaren låsesmed på Vestegnen og dækker hele området. Vi har lavet et udsnit af de byer vi tidligere har kørt til, som du kan læse herunder. Er din by ikke at finde og er du bosat på Vestegnen, kører vi helt sikkert også til din by! Vores låsesmed dækker nemlig hele Vestegnen.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Vestegnens laveste pris på låsesmed med døgnservice!

Da vi selv er beliggende på Vestegnen kan vi rykke hurtigt ud, til en lav pris – også tilbyder låsesmeden døgnservice på Vestegnen! Vi kender til hele området, hvilket giver os mulighed for at komme inden for kort tid, hvis du skulle have akut brug for en låsesmed. Derudover er vi meget egnede til at lave sikkerhedstjek på din bolig, hvad end det er en villa, et rækkehus eller et lejligheds kompleks, da vi kender Vestegnen ud og ind. Vi kører ud både om dagen, aftenen, weekenden og om natten, hvis du skulle have brug for det.

Herunder kan du se vores priser for låseservice på Vestegnen

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Låsesmed på Vestegnen til private og erhverv

Vi udfører også større opgaver på Vestegnen og giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi har tidligere hjulpet større ejendoms services i området og skiftet alt fra enkelte lejligheds låse til fuldkomne låsesystemer inklusiv systemnøgler – både til opgang, kælder, cykelskur og individuelle lejligheder. Herunder kan i se en liste over nogle af de services vi udfører på Vestegnen.

  • Døgnservice
  • Åbning hvis du har smækket dig ude
  • Åbning hvis du har mistet din nøgler
  • Nøglekopiring
  • Åbning af bil
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning af pengeskabe

Derudover har vi givet tilbud og udført opgaver for en lang række erhvervskunder som du kan læse via dette link

Referencer erhvervskunder

Referencer fra Vestegnen på Protect Låse

Vi har udført opgaver for mange kunder og det er det blevet glade for! Nogle så glade, at de har givet os en anmeldelse som vi gerne viser frem. Vi har nemlig en kvalitets score på 5 stjerne (ud af 5 selvfølgelig.). Har du fået udført en opgave, eller har noget andet du gerne vil dele med andre, ser vi gerne at du også giver en anmeldelse af Protect Låse! 

Martin Strandbygaard
Martin Strandbygaard
08:34 18 Jul 14
Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring hvornår arbejdet skulle udføres. De overholdt alle aftaler (de var forbi 3 gange) og kom præcist til de aftalte tidspunkter. Der var en enkelt ting jeg gerne ville have forbedret lidt, og det gjorde de på stedet uden at stille spørgsmål. Jeg accepterede, at få leveret låsene med cylindre i Medeco systemet frem for Ruko. Til gengæld kunne de løse opgaven bedre og billigere end alle andre jeg havde kontakt med. Jeg brugte en del tid på at undersøge Medeco systemet inden jeg accepterede, og Medeco er USA's svar på Ruko. Derudover leverede de en variant af Medeco systemet, der er mere sikker end det Ruko system jeg ellers havde fået tilbud på. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med det udførte arbejde, selv om det i Danmark kan virke lidt *mærkeligt* få monteret andet end Ruko som vi jo alle er opvokset med.
Mette West
Mette West
07:08 17 Jul 14
Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og får derfor mine varmeste anbefalinger.
Helle Munkø
Helle Munkø
12:42 04 Jul 14
Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!
L Pr
L Pr
16:49 28 Jul 14
Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse monterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem. Lars Præstgaard
Henrik von Bech
Henrik von Bech
11:54 09 Sep 14
Super gode folk - hurtige og billige, kvalitet !!!
Se alle anmeldelser

Hvis du ønsker at foretage en skriftlig henvendelser kan du finde vores kontaktform her

Tryk her for skriftlig henvendelse

Vi stræber efter at behandle din henvendelse så hurtig som muligt. Din henvendelse kan gå på alt fra ønsker om tilbud til anmeldelser.