Go to Top

Låsesmed Ballerup

Er det mest irriterende lige sket for dig? Du har smækket dig selv ude til din bolig, eller du har låst dig selv ude af din bil? Og nu skal du til at ringe efter en Låsesmed i Ballerup? Protect Låse er fremme indenfor 10-20 minutter – i visse tilfælde hurtigere!

Ring på tlf. 91 91 91 91.

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr.
695 kr.
995 kr.

Priser er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Uheldet med en glemt nøgle eller en dør i baglås rammer typisk, når man har allermest travlt. Det er forbundet med stor frustration ikke at kunne komme ind i sit hjem eller sin bil på grund af en defekt nøgle eller lås, eller på grund af en tabt nøgle.

Tiden fra du opdager problemet, til hjælpen fra en kvalificeret låsesmed er fremme, er derfor ofte af stor betydning. Protect Låse er en låsesmed Ballerup med stort lokalkendskab, og vi har områdets hurtigste reaktionstid. Du finder os nemt. Vores servicenummer svarer til, at du staver L-A-S-E-S-M-E-D på dit telefontastatur.

Låsesmed Ballerup – Ring på tlf. 91 91 91 91

 

Find den hurtigste låsesmed i Ballerup ved blot at taste LASESMED i nummertastaturet på din telefon.

Vi har desuden et højt fagligt niveau og vores teknikere er konstant opdaterede på de nyeste arbejdsmetoder og låsesystemer. Derfor tilbyder vi også vores kunder et gratis sikkerhedstjek, hvor vi analyserer låsene i hjemmet og vurderer om sikkerhedsniveauet er acceptabelt, eller om det kan gavne at udskifte en enkelt eller flere låse til nyere modeller.

Mange boliger bruger nemlig stadig gamle låse, som er sårbare over for de såkaldte Bankenøgler. Bankenøglen er indbrudstyvens mest effektive værktøj og kan ubesværet åbne en ældre lås på få sekunder.

Læs mere om gratis sikkerhedstjek

Hvis du vil have et gratis sikkerhedstjek af din bolig eller på anden måde har brug for en kompetent og hurtig låsesmed i Ballerup, så kontakt Protect Låse i dag på tlf. 91 91 91 91 eller via mail: sn@protectlaase.dk.