Go to Top

Låsesmed Brønshøj

Låsesmed Brønshøj

Brug for en god låsesmed i Brønshøj med hurtig udrykningstid og billige priser? Så er Protect Låse det naturlige valg. Ring på Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed brønshøj

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Når døren driller, og der er behov for en låsesmed Brønshøj, er tid en væsentlig faktor. Det er aldrig sjovt at stå foran sin egen dør og ikke være i stand til  at komme ind i sit hjem. I dette tilfælde er hurtig hjælp fra en fagmand afgørende.

Hos Protect låse kan du få hjælp til at låse døre med defekte låse op, eller i tilfælde af bortkomne nøgler. Vi tilbyder låsesmed døgnservice i Brønshøj, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet, du får brug for os. Vi er en certificeret og Skafor godkendt låsesmed med stor erfaring, og vi har en af branchens hurtigste reaktionstider i hele Storkøbenhavn.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Hvis du er blevet lukket ude af din bil, så er det en opgave, vi også klarer. Endda med samme effektivitet som døre til private hjem eller på erhvervsadresser. Vi kommer til den lokalitet, hvor din bil er placeret og får dig hurtigt ud at køre igen, og vi er naturligvis altid opmærksomme på ikke at skade din bil, når vi udfører arbejdet.

kontakt os i dag på tlf. 91 91 91 91 eller på vores nemme døgnservicenummer: L-Å-S-E-S-M-E-D (på dit nummertastatur), når du skal bruge en effektiv låsesmed i Brønshøj til hurtig åbning af bolig- eller bildøre.