Go to Top

Låsesmed Glostrup

Lokalkendskab og områdets hurtigste reaktionstid – vi er fremme inden for 10-20 minutter. Ring til Protect Låse dag og nat, når du har akut behov for en låsesmed i Glostrup. Du er også velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Ring på tlf. tlf: 91 91 91 91.

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr.
595 kr.
895 kr.

 

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Lokal låsesmed i Glostrup – tlf. 91 91 91 91

Få ting er mere ærgerlige, end når man står foran døren til sin bolig og opdager, at nøglen er væk. Eller hvis man skal til at sætte sig ind i sin bil, men opdager at nøglen sidder i tændingen bag den låste bildør. I disse situationer er der kun én ting at gøre, nemlig at ringe efter en fagmand, som kan åbne døren uden at yde skade på hverken dør eller lås.

Når du har brug for en låsesmed i Glostrup er Protect Låse et oplagt valg. Vi har vores største kundebase i Glostrup, Herlev og Ballerup områderne og har derfor stort lokalkendskab. Vi har branchens hurtigste reaktionstid i disse områder. Men vi låser naturligvis gerne låse op i hele Storkøbenhavn med samme effektivitet og rimelige priser.

Ring til Protect Låse på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed i Glostrup

Det er selvfølgelig ikke altid i den normale kontortid, at uheldet opstår. Derfor har vi udviklet en effektiv døgnservice, som kan benyttes på alle tider af døgnet. Og det er nemt at komme i kontakt med vores døgnvagt. Du taster bare ”L-A-S-E-S-M-E-D” i nummertastaturet på din telefon, så får du kontakt til vores servicenummer, hvor du kan bestille en tekniker til din adresse eller til en anden lokalitet.

kontakt trygt Protect Låse, når du har brug for en låsesmed i Glostrup og sætter pris på hurtig reaktion, venlig service og konkurrencedygtige priser.