Go to Top

Låsesmed Herlev

Ring 91 91 91 91 – Pris fra 595 kr.

Akut oplukning af bolig og bil – vi er fremme inden for 10-20 min. Låsesmed i Herlev – Døgnservice / Ring dag og nat på tlf. 91 91 91 91.

Priser for oplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr.
695 kr.
995 kr.

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Har du brug for en lokalkendt låsesmed i Herlev med områdets hurtigste reaktionstid, så er det Protect Låse, du skal have fat i.

Når din dør er låst, og nøglen er væk, så er låsesmeden din bedste ven. Frustrationerne med en dør som er gået i baglås, eller et bundt nøgler der er blevet væk kan hurtigt afhjælpes, også efter normal arbejdstid. Protect Låse har en stort kundegruppe i Herlev, og vi kender området godt. Så når du mangler en låsesmed i Herlev, og det helst skal gå hurtigt, er vi hurtigt fremme på din adresse.
Det anbefales altid at kontakte en fagmand, når døren skal låses op uden nøgle. Vores serviceteknikere er altid opdaterede og har kendskab til alle låsesystemer, nye som gamle. Vi har stor erfaring med oplåsning af både hus- og bildøre uden at beskadige dør eller lås. Vi servicerer både private og virksomheder.

 

Alt i lokal låseservice i Herlev og omegn

Vi er autoriseret og er altid i nærheden af dig i Herlev – især når det gælder! Vi hjælper med følgende låseservice:

  • Biloplukning på få minutter uden at skade din bil
  • Oplukning af fx. lejlighed, opgang eller port
  • Reperation og udskiftning af eksisterende låse
  • Nye låse og nøgler – kvalitetsprodukter fra Medeco

Kontakt os på tlf. 91 91 91 91 eller skriv på 91@91.dk – Vi står klar dag og nat.

 

Vores priser er fair

Vi skjuler ikke vores priser, da vi ikke skammer os over dem. Vi har en målsætning om at rykke ud hurtigt til en fair pris, der ligger på 495 kr. for at låsesmeden rykker ud i Herlev i dagstimerne, 595 kr., for aften og weekend udrykning i Herlev og 895 kr. for at vi kommer og låser din dør op om natten.

 

Ring til Protect Låse på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed i Herlev

låsesmed herlev byskilt

Akut oplukning af bolig og bil – vi er fremme inden for 10-20 min. Låsesmed i Herlev – Døgnservice / Ring dag og nat på tlf. 91 91 91 91. 

Du kan naturligvis også kontakte os i dag på mail: sn@protectlaase.dk, hvis det ikke er en presserende opgave, eller hvis du har generelle spørgsmål til vores service.

Ring til os på tlf. 91 91 91 91

Referencer for Låsesmede i Herlev

Skulle du have brug for at se hvem vi tidligere har hjulpet da de havde brug for en låsesmed, kan du trykke dig ind på dette link:

Se nogle af de virksomheder, vi har ydet låseservice for

Vi forstår at det er en tillidssag og derfor reklamerer vi også gerne med de kunder vi har arbejdet sammen med.