Go to Top

Låsesmed Hvidovre

Låsesmed Hvidovre

Søger du en effektiv og billig låsesmed i Hvidovre, så ring til Protect Låse. Vi kører i hele Storkøbenhavn til lokaltakst.

Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

Dag
 Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Mangler du en låsesmed i Hvidovre så brug Protect Låses effektive døgnservice

Skal du bruge en låsesmed i Hvidovre, er hjælpen heldigvis aldrig langt væk. Protect Låse tilbyder professionel låseservice i hele Københavns området til markedets laveste priser. Vi har døgnservice, som er åben 24 timer i døgnet på alle årets dage, så uanset hvornår uheldet sker, kan du få hjælp med ganske kort varsel.

Så hvis du søger en erfaren låsesmed i Hvidovre eller omegn, så tilbyder vi hos Protect Låse professionel låseservice. Vi bruger naturligvis kun produkter i hvis kvalitet vi kan stå inde for, og som lever op til de strenge krav og sikkerhed samt kvalitet. 

Uanset om du har en privat bolig, erhvervsvirksomhed, en offentlig institution eller en boligforretning, så kan vi tilbyde professionel låseservice og en sikringsløsning der passer til dine behov, store som små. 

 

Vi står klar når du har mest brug for det

Protect Låse udfører alle typer låseopgaver i Hvidovre. Er døren gået i baglås, eller har du smækket bilnøglerne inde i bilen? Vi er fremme på rekordtid og løser dit problem hurtigt og effektivt.

Vi sover (næsten) aldrig, så vi tilbyder døgnservice. Du kan ringe på alle tider af døgnet og så er vi hurtigt på pletten ude hos dig.

 

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Ud over vores akutte opgaver med at låse døre op, som af den ene eller anden grund ikke kan åbnes, tilbyder vi også gratis sikkerhedstjek af låsene i din bolig. Selv om en lås ikke er defekt, yder den ikke nødvendigvis optimal sikkerhed. Mange boliger har stadig ældre låse, som er relativt nemme at bryde op for indbrudstyve.

Hvis du har brug for en låsesmed Hvidovre til at gennemgå sikkerheden i din bolig og eventuelt udskifte gamle låse med nyere modeller, som er sikkerhedsgodkendt af forsikringsselskaberne, så har vi et stående tilbud på denne service. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg til en snak om opdatering af sikkerheden i dit hjem eller på din virksomhedsadresse.

Læs mere om gratis sikkerhedstjek

Hos Protect Låse behøver det ikke at koste en bondegård at få låst døren op. Vi yder låseservice i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn til samme lave takster. Vi er Skafor godkendt og har låseserviceaftale med Ruko.

Kontakt os i dag på tlf. 91 91 91 91 eller vores akutnummer, som nemt findes ved at taste L-Å-S-E-S-M-E-D på din telefons nummertastatur. Vi kan på ganske kort tid være hos dig indenfor hele Storkøbenhavn.