Go to Top

Låsesmed Ishøj

Låsesmed Ishøj

Mangler du en låsesmed i Ishøj, så ring til os: 91919191
Protect Låse kører døgnet rundt.

Priserlåsesmed ishøj

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Har du låst dig ude i Ishøj?

Hvad enten du har låst dig ude eller om din lås pludselig drikker kan du kontakte låsesmeden i Ishøj. Vi kommer når du har brug for detmed vores døgnservice. Det kan også være at din lås i hoveddøren gået i stykker og at du har benyttet bagdøren og er blevet træt af det. I så fald kan du kontakte låsesmeden i Ishøj Protect Låse og vi skifter din nuværende lås.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Ligger nøglerne på forsædet bag den låste bildør?

Har du låst dig ude af din bil i Ishøj kan Protect Låse også lukke en aflåst bildør op. Vi sikrer dig at der ikke kommer skader på din bil, når vi åbner den med vores luftpuder.

Låsesmeden Ishøj – Altid klar med gode råd

Skulle du være i tvivl om hvilken lås der passer til dit sikkerhedsniveau, om du har behov for et pengeskab eller værdiskab og i så fald hvilket et kan du ringe til Protect Låse! Vi giver gerne telefonisk råd og kan levere diverse former for sikkerhedsforanstaltninger til din lås.

Kontakt låsesmeden i Ishøj idag!

Har du behov for hjælp? Så ring til os på 91919191 eller skriv til os lige nu.

Kontakt os i dag

Gratis eftersyn af låsesmed i Ishøj

Vi kan også hjælpe dig inden at din lås begynder at drille og gå helt i baglås. Hos Protect Låse tilbyder vi nemlig også et gratis eftersyn af dine låse. Måske de trænger til at blive skiftet eller blot en omgang smørelse for at vedligeholde for at undgå at låsen går i stykker. Læs mere om vores gratis eftersyn og hvad vi ellers kan tilbyde.

Gratis eftersyn