Go to Top

Låsesmed Tåstrup

Låsesmed Tåstrup

Storkøbenhavns bedste låsesmed kører dagligt i Tåstrup. Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed tåstrup

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Har du smækket dig ude eller ligger dine nøgler i en aflåst bil? Uanset dit akutte behov, så er vi den rette låsesmed til opgaven. Bor i Tåstrup så kommer hurtigere end nogen anden låsesmed.

Hvem har ikke prøvet at stå i den frustrerende situation, hvor man er gået ud ad døren, men har glemt sine nøgler inden for døren? Eller måske har du prøvet at tabe dine nøgler, fået dem stjålet eller på anden måde mistet adgangen til dit hjem.

I disse situationer er der brug for hurtig hjælp. Du vil selvfølgelig gerne ind i dit hjem hurtigst muligt, helst uden at gøre skade på dit hjems døre og vinduer og helst uden at skulle betale en formue for det.

Skulle du få brug for en låsesmed i Tåstrup, er Protect Låse et hurtigt og smart valg. Vi er godkendt af SKAFOR (Skadeforsikringsudvalget i Forsikring & Pensions sikkerhedsklassificering af låse og låsecylindre). Vi har således stor erfaring med både nye og gamle låsetyper, og vil kunne hjælpe dig uanset, hvilken dør, du har låst dig ude af.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Lige nu tilbyder vi alle i Tåstrup et gratis sikkerhedstjek af deres bolig eller erhvervsbygning. Vi forhandler nogen af markedets mest anerkendte låsesystemer, så tøv ikke med at få os ud til et tjek. Vi er en låsesmed man kan regne med.

Vores priser er i bund og vores service i top. Det er sådan en låsesmed vi vil være. Derfor gør vi meget ud af rådgive på stedet, samt agere hurtigt i akutte situationer. Vi har dagligt biler i Tåstrup og kender området som vores egen bukselomme.

Kontakt os i dag på 91919191.