Go to Top

Låsesmed Vesterbro

Låsesmed Vesterbro

Har du brug for en låsesmed Vesterbro? Protect Låse tilbyder hurtig, billig og effektiv låseservice i hele Storkøbenhavn.

Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed vesterbro

Dag
Aften/Weekend
Nat
495 kr
595 kr
895 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Har du en lås af ældre dato, er du mere sårbar over for indbrud, og i værste fald kan du komme til at hænge på alle omkostningerne. Ældre låse kan nemlig nemt og hurtigt åbnes med en såkaldt ”bankenøgle”.

Bankenøglen har været hyppigt omtalt i medierne, ikke mindst på grund af nøglens evne til at åbne ældre låsetyper uden at efterlade tegn på indbrud. Det betyder, at du kan få problemer med at overbevise dit forsikringsselskab om, at der har fundet et indbrud sted, og du kan i værste fald ende med ikke at få dækning for dine skade eller mistede genstande.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Få udført sikkerhedstjek af dine låse af låsesmed på Vesterbro

Er du i tvivl om, hvorvidt din lås opfylder forsikringsselskabernes krav, kan du med fordel få en låsesmed på Vesterbro til at foretage et sikkerhedstjek af dine låse. Protect Låse tilbyder gratis og uforpligtende at vurdere låsene på din adresse, og vi har altid et godt tilbud på udskiftning af ældre låse til forsikringsgodkendte modeller.

Læs mere om muligheden for at få et sikkerhedstjek, priser på godkendte låse m.v.

Ring til Protect Låse i dag på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed på Vesterbro

Vi tilbyder låseservice i hele Storkøbenhavn, og har du akut brug for en låsesmed Vesterbro, kan du trygt kontakte os. Vi er hurtigt fremme på adressen, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet, du har brug for os. Kontakt vores døgnservice nemt ved at indtaste L-Å-S-E-S-M-E-D på nummertastaturet på din telefon.