Go to Top

Systemer

 

Låsesystemer

Låsesystemer findes i flere varianter – herunder findes en beskrivelse af mulighederne.

låsesystemer

Kombineret låsesystem

I et kombineret låsesystem er det muligt at kombinere forskellige sikkerhedsniveauer i samme låsesystem. På denne måde kan man holde styr på hvilke personer i virksomheden, der skal have adgang til de enkelte rum. Dvs. en ansat har kun én enkelt nøgle, der så er kodet til de rum, som den ansatte skal have adgang til.

Endvidere er det ikke nødvendigt at prioritere sikkerheden lige højt i alle virksomhedens lokaler. Ofte kræves det, at sikkerheden er i top på yderdøre, til data-, arkiv- og lagerrum, mens resten af virksomheden kan nøjes med et lavere sikkerhedsniveau. Vi opbygger derfor et kombineret låsesystem specielt efter forhold og ønsker.

Hovednøgle låsesystem:

Hovednøglesystemet består af et antal låse, der alle kan åbnes af hver sin nøgle. Endvidere findes der en hovednøgle, som kan åbne alle låse. Låsesystemet benyttes f. eks i erhvervsvirksomheder.

Enslukkende nøgle låsesystem:

Enslukkende låse består af et antal låsecylindre, som alle er kodet ens. De kan derfor alle åbnes med den samme nøgle. Låsesystemet benyttes af private, hvor man kun ønsker én nøgle til f.eks. hoveddør, bagdør, udhus, postkasse m.v.
Protect Låse arbejder primært i Ruko og Medeco låsesystemer, da disse produkter tåler et stort slid, og sikkerheden er i øverste klasse.