Go to Top

Låst ude af bil?

Låst ude af bil?

Er du blevet låst ude af bil, kan vi hjælpe dig med biloplukningen akut.
Protect Låse er en låsesmed i København med hurtig reaktionstid, stor erfaring og små priser. Tlf: 91 91 91 91

 

Priser for biloplukning:

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr.
695 kr.
995 kr.

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

Er døren gået i baglås, er du låst ude af bilen, eller har du mistet nøglen? Protect Låse er en bredt dækkende låsesmed i København, som både tilbyder lige-nu-og-her-service i forbindelse med biloplukningen.


Når nøden er størst

Det kan være voldsomt frustrerende, når man mister sin bilnøgle, eller smækker døren – med nøglen siddende i låsen. Vi har stor erfaring med hurtig og effektiv biloplukning, hvis du er låst ude af bilen, så du hurtigt kan komme videre. Vi sørger naturligvis for, at din bil ikke får skader i forbindelse med oplukningen. Læs mere her

 

Hvordan foregår det? 

Hvis du har låst dig selv ude af din bil, så ringer du på tlf. 91919191. Vi vil kort tid efter ankomme til din bil. Vi har særligt værktøj der kan låse din bil op, uden at beskadige hverken bilen eller låsesystemet, så du kan køre videre uden skrammer. For at du kan være kørende igen, kræver det dog at dine bilnøgler ligger inde i bilen. 

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Mangler du en låsesmed i Valby så brug Protect Låses effektive døgnservice

Skal du bruge en låsesmed i Valby, er hjælpen heldigvis aldrig langt væk. Protect Låse tilbyder professionel låseservice i hele Storkøbenhavn til markedets laveste priser. Vi har døgnservice, som er åben 24 timer i døgnet på alle årets dage, så uanset hvornår uheldet sker, kan du få hjælp med ganske kort varsel.

 

Biloplukning foretaget af en fagmand, når du er låst ude af bil.

Vi anbefaler, at du altid anvender en certificeret låsesmed, så du er sikret en person med de rette, faglige kompetencer. Det giver klart det bedste resultat til din biloplukning. Du kan læse mere om os her eller Kontakt os i dag