Go to Top

Referencer

Referencer

Solide referencer taler for sig selv. Protect Låse leverer til hele det danske erhvervsliv og de private.

Protect Låse har mange års erfaring og har gennem tiden opbygget nogle solide referencer. Vi har hjulpet alt fra private til at åbne et udhus til store virksomheder som Burberry og Falck. Derudover har vi også hjulpet flere banker som Jyske Bank, Handelsbanken og Nordea med at få sikkerheden i orden.

Låsesmed til stort som småt

Vi ved at det tidligere var store virksomheder og banker der havde behov for høj sikkerhed – men som de private har fået flere penge, stiger værdierne også i hjemmet, hvorfor højere privat sikkerhed er nødvendigt. Protect Låse har erfaringen fra store virksomheder, banker og tankstationer som vi kan videreføre til dit private hjem.

Vi er din professionelle låsesmed.

Referencer fra Protect Låse

Vil du være en del af noget større?

Kunne du tænke dig at blive en del af vores referenceliste kan du kontakte os – vi praler gerne af vores kunder! Du skal blot sende dit logo og eventuelt en udtalelse! Det kræver selvfølgelig vi har hjulpet dig – hvis ikke vi har det endnu, kan du også kontakte os. Vi topsikre gerne din virksomhed eller dit private hjem.

Hvis du har virksomhed i hjemmet står der ofte materiale af høj værdi og vigtige dokumenter – vi sørger for at tyven får sværere ved at åbne dine døre.