Go to Top

Referencer

Referencer

Solide referencer taler for sig selv. Protect Låse leverer til hele det danske erhvervsliv og de private.

Protect Låse har mange års erfaring og har gennem tiden opbygget nogle solide referencer. Vi har hjulpet alt fra private til at åbne et udhus til store virksomheder som  Burberry og Falck. Derudover har vi også hjulpet flere banker som Jyske Bank og Nordea med at få sikkerheden i orden.

Låsesmed til stort som småt

Vi ved at det tidligere var store virksomheder og banker der havde behov for høj sikkerhede – men som de private har fået flere penge, stiger værdierne også i hjemmet, hvorfor højere privat sikkerhed er nødvendigt. Protect Låse har erfaringen fra store virksomheder, banker og tankstationer som vi kan videreføre til dit private hjem.

Vi er din professionelle låsesmed.

Referencer fra Protect Låse

Martin Strandbygaard
Martin Strandbygaard
08:34 18 Jul 14
Jeg havde indhentet en del tilbud på montering af 4 låsekasser inkl nye cylindre og udskiftning af to eksisterende cylindre (postkasse og gl lås), inden jeg kom i kontakt med Protect Låse som fik opgaven. De har fra start svaret dag-til-dag på alle henvendelser (mail/sms/tlf), og de var fleksible omkring hvornår arbejdet skulle udføres. De overholdt alle aftaler (de var forbi 3 gange) og kom præcist til de aftalte tidspunkter. Der var en enkelt ting jeg gerne ville have forbedret lidt, og det gjorde de på stedet uden at stille spørgsmål. Jeg accepterede, at få leveret låsene med cylindre i Medeco systemet frem for Ruko. Til gengæld kunne de løse opgaven bedre og billigere end alle andre jeg havde kontakt med. Jeg brugte en del tid på at undersøge Medeco systemet inden jeg accepterede, og Medeco er USA's svar på Ruko. Derudover leverede de en variant af Medeco systemet, der er mere sikker end det Ruko system jeg ellers havde fået tilbud på. Så alt i alt har jeg været meget tilfreds med det udførte arbejde, selv om det i Danmark kan virke lidt *mærkeligt* få monteret andet end Ruko som vi jo alle er opvokset med.
Mette West
Mette West
07:08 17 Jul 14
Efter et indbrud skulle jeg have ny lås i. Jeg valgte i samme ombæring, at få skiftet alle låsene, så jeg kunne sikre huset bedre i fremtiden.Ligeledes valgte jeg, at få vindues låse på de vinduer, som vendte ud mod haven. De overholdt prisen og alle de aftalte tidspunkter og får derfor mine varmeste anbefalinger.
Helle Munkø
Helle Munkø
12:42 04 Jul 14
Super hurtig service. Han kom som lovet indenfor en halv time. Kan anbefales hvis du leder efter en låsesmed i København og omegn!
L Pr
L Pr
16:49 28 Jul 14
Fik nye døre og vinduer i hele huset. Protect Låse monterede låse og dørhåndtag til 4 yderdøre, postkassen og nogle hængelåse til skuret. Alt sammen til aftalt tid og pris, hurtigt og effektivt. Vil til enhver tid anbefale dem. Lars Præstgaard
Henrik von Bech
Henrik von Bech
11:54 09 Sep 14
Super gode folk - hurtige og billige, kvalitet !!!
Se alle anmeldelser

Vil du være en del af noget større?

Kunne du tænke dig at blive en del af vores referenceliste kan du kontakte os – vi praler gerne af vores kunder! Du skal blot sende dit logo og eventuelt en udtalelse! Det kræver selvfølgelig vi har hjulpet dig – hvis ikke vi har det endnu, kan du også kontakte os. Vi topsikre gerne din virksomhed eller dit private hjem.

Hvis du har virksomhed i hjemmet står der ofte materiale af høj værdi og vigtige dokumenter – vi sørger for at tyven får sværere ved at åbne dine døre, også uden du skal fordoble dit antal af nøgler!