Go to Top

Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg

Leder du efter en billig, hurtig og effektiv certificeret låsesmed på Frederiksberg, så ring til Protect Låse Tlf: 91 91 91 91

Protect Låse dækker Frederiksberg kommune og kan åbne din lås, skifte din lås eller give dig et sikkerheds tjek. Om du bor i villa, rækkehus eller lejlighed er underordnet. Protect Låsesmed hjælpe til med det hele, til en fordelagtig pris, som du kan se nedenfor. Vi kører både om dagen, aftenen, natten og i weekenderne. Du kan læse mere om Protect Låse på Frederiksberg på denne side.

Priser for oplukning:

låsesmed frederiksberg

Dag
Aften/Weekend
Nat
595 kr
695 kr
995 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Alt i lokal låseservice på Frederiksberg og omegn

Vi er autoriseret og er altid i nærheden af dig på Frederiksberg – især når det gælder! Vi hjælper med følgende låseservice:

  • Biloplukning på få minutter uden at skade din bil
  • Oplukning af fx. lejlighed, opgang eller port
  • Reperation og udskiftning af eksisterende låse
  • Nye låse og nøgler – kvalitetsprodukter fra Medeco

Uanset hvornår du har brug for en låsesmed, hjælper Protect låse dig. Vi har nemlig døgnvagt, hvilket vil sige, at vi altid har en fagmand til rådighed, hvis du har låst dig ude, glemt nøgle eller døren er gået i baglås. Du kan ringe til ospå tlf. 91 91 91 91 eller skriv på 91@91.dk – Vi står klar dag og nat.

 

Pas på tyvene

Der anmeldes omkring 11.000 – 12.000 indbrud i private hjem og erhvervsejendomme i København hvert år. Og en indbrudstyv med det rette værktøj og ro til at arbejde kan naturligvis være svær at stoppe, men det er muligt at gøre det sværere for indbrudstyvene at komme ind i din ejendom.

Der er nemlig stor forskel på, hvor nemt det er at bryde forskellige låsesystemer op. Den såkaldte bankenøgle har været hyppigt diskuteret i medierne. Bankenøglen er et effektivt og hurtigt værktøj til opbrydning af ældre låse. Men der er gode råd at hente hos din låsesmed på Frederiksberg.

Læs mere om bankenøglen

Ved at udskifte dine låse til nyere systemer, kan du nedbringe risikoen for indbrud markant. Har du brug for en låsesmed på Frederiksberg, som kan undersøge sikkerheden i dit hjem eller virksomhed, så kontakt Protect Låse.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

 

Få gratis sikkerhedstjek af certificeret låsesmed på Frederiksberg

Vi er en certificeret låsesmed som arbejder på Frederiksberg, som er godkendt af forsikringsselskaberne (skafor). Vi har stor erfaring med låsesystemer af både gammel og ny dato. Ud over den akutte låsesmed service med at oplåse døre til bil eller hjem, tilbyder vi et gratis uforpligtende sikkerhedstjek på Frederiksberg, hvor vi vurderer den generelle sikkerhed af de låse, der findes i hjemmet eller virksomheden.

Læs mere om vores services her

Vi vil således kunne give dig klar besked om, hvorvidt dine låse opfylder de mest basale sikkerhedskrav, eller om du har behov for at få udskiftet en eller flere låse til mere moderne systemer.

Ring til Protect Låse i dag på Tlf: 91 91 91 91 – din låsesmed på Frederiksberg

Hvis du vil have et gratis sikkerhedstjek, så kontakt din låsesmed på Frederiksberg: Protect Låse på tlf. 91 91 91 91 eller mail: sn@protectlaase.dk.