Go to Top

Låsesmed Hillerød

Låsesmed Hillerød

Låsesmed Hillerød – billig og effektiv låsesemd tæt på dig. Ring på Tlf: 91 91 91 91

Priser for oplukning:

låsesmed hillerød

Dag
Aften/Weekend
Nat
695 kr
795 kr
1195 kr

Prisen er inkl. moms og ekskl. evt. materialer.

 

Alt indenfor låseservice i Hillerød

Vi tager os af mange opgaver i Hillerød, når det kommer til låseteknik. Vi udfører traditionelt låsesmedearbejde – vi laver nøgler, udskifter og efteser låse, samt tilbyder den bedste rådgivning for valg af låsesystemer og nøgler.

Vi er eksperter indenfor området og med vores mange års erfaring inden for faget, gør det os i stand til at yde en professionel service der lever op til dine forventerninger. 

For at sikre at du får den bedste hjælp, tilbyder vi et gratis sikringstjek – vi tilbyder dette til både private og erhverv samt boligselskaber. Her vil vi komme med råd og forslag til, hvordan I bliver sikret bedst og mest hensigtsmæssigt.

 

Certificeret låsesmed i Hillerød

Protect Låse er Hillerøds bedste låsesmed. Med mere end 15 års erfaring og utallige opgaver vel udført, sikrer du dig et tillidsvækkende og godt stykke arbejde.

Ring til Låsesmeden – 91 91 91 91

Vi har jævnligt biler i Hillerød og kører i døgndrift.
Vores priser varierer alt afhængig af om det er dag eller aften, men vi tager ikke ekstra tillæg for kørsel.

Foruden akut hjælp til hjemmet, er vi specialister i biloplukning. Så sidder du fast i trafikken til eller fra Hillerød så er det blot at ringe 91919191, så kommer vi med det samme.

Vi hjælper også med sikring af hjemmet. Vi sælger markedets bedste låsesystemer til dør, vinduer og carporte.

Vi hos Protect Låse er aldrig mere end et opkald væk. Når du tager kontakt til os, rykker vi ud med kort varsel hvis i eksempelvis skal have skriftet lås eller foretager andre opgaver der kræver akut opmærksomhed. Vi er tilgængelig døgnets 24 timer.

 

Pas på indbrudstyvene

På trods af omfattende renoveringer af boligerne i Hillerød er der stadig mange ejendomme, som stadig har ældre låse. Låsene virker stadig, men ikke alle er bevidste om, hvor nemt det er for indbrudstyve at åbne disse ældre låse. Du kan nemlig risikere at stå med hele regningen for indbruddet selv. Måske var det en idé at få lavet et sikkerhedstjek af en certificeret låsesmed i Hillerød?

Kontakt os i dag og vi sender en låsesmed hurtigt til Hillerød.